Over

                   

Rotterdam

Mijn motto is ‘Niet poetsen maar schrijven’. Vanuit mijn werkplek in Rotterdam schrijf ik knapperige productteksten en mooie blogs. In 2015 heb ik Merel Kruit Copywriting opgericht en werd tekstschrijven mijn vak: met deze beslissing ben ik nog steeds héél blij.

Ervaring
Inmiddels ben ik uitgegroeid tot een ervaren copywriter met vele opdrachtgevers. Eigenlijk zeg ik liever: een copywriter met een aantal heel fijne samenwerkingen en collega’s. Qua opdrachten heb ik de nodige ervaring opgedaan met onder meer SEO teksten, e-commerce, redigeren en blogs.

Werken met vakmensen
Mijn teksten zijn geen massawerk. Om te groeien in kwaliteit en creativiteit, werk ik graag samen met kritische opdrachtgevers die weten wat ze willen. Met andere woorden: vakmensen. Als jij die nieuwsgierige marketeer bent die zijn of haar teksten naar een hoger level wil tillen, hoor ik graag van je.

Opvallen en verleiden
Met mijn teksten kun je aan een ijsbeer nog een ijsje verkopen. Dat is in de huidige tijd maar al te nodig: hoe val je op tussen al je concurrenten? De online wereld groeit snel. Het is mijn doel als copywriter om de USP’s van mijn klant zo neer te zetten dat hij zich onderscheidt. Met het ijsje komt het dan wel goed.

Copywritersproza
In de krant kwam ik een keer een boekrecensie tegen over een boek dat helaas in ‘copywritersproza’ was geschreven. Zo’n associatie vind ik jammer. Juist een copywriter zou moeten weten hoe je met taal, ritme, woordkeuze en humor kunt spelen. Een goede copywriter snapt hoe en wanneer je deze middelen kan inzetten. Soms is creativiteit belangrijk, en soms moet een tekst doen wat ‘ie moet doen. Copywritersproza kan prachtig zijn, dat beloof ik!

En verder…
Naast mijn werk als copywriter schrijf ik een roman (“copywritersproza”) en geniet ik van lekker eten, goede boeken en muziek. Als ik schrijf doe ik dat graag met een kopje filterkoffie of Japanse thee. Mijn favoriete stad in Europa is trouwens Berlijn. Wat mijn favoriete stad is in Nederland mag je raden.

Bakkie doen of offerte aanvragen?
Mail naar info@merelkruitcopywriting.nl of vul het contactformulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!